ISO/TS 17996:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 06 فبراير 2023 ·

Cheese — Determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate

الجبن
* تشمل الجبن الأبيض، مصل الجبن

ملفات الوثيقة ISO/TS 17996:2023

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO/TS 17996:2023

This document specifies a method for the determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate in hard and semi-hard cheeses.

The method provides standard conditions for sampling and testing, for data representation and general principles of calculation.

NOTE       Sampling can be difficult with some cheese varieties, e.g. caused by shortness, brittleness, stickiness and soft consistency. In these cases, reliable results cannot be achieved.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
GSO 150-1:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 4879:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Quantum computing — Vocabulary
ISO 16502-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Furniture — Assessment of the ignitability of mattresses and upholstered bed bases — Part 1: Ignition source: smouldering cigarette
ISO 13680:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Corrosion-resistant alloy seamless products for use as casing, tubing, coupling stock and accessory material — Technical delivery conditions
ISO 17097:2024
 
مواصفة قياسية دولية
3-D human body scan data — Methods for the processing of human body scan data